Remontit

Remonttipalvelut lattiasta kattoon, sisällä ja ulkona | Tampere, Pirkanmaa

Yrityksemme on apunasi myös kodin saneeraustöissä. Remontoimme kaikki pinnat lattiasta kattoon, mikä kohteen korjaustarve ikinä onkaan. Teemme vanhasta entistä viihtyisämpää ja laadukkaampaa, asukkaan maun mukaisilla ratkaisuilla.

Vesikattoremontti

Vesikattoremonttimme sisältää kaiken, mitä uusi katto tarvitsee: kartoitamme vanhan katon korjaustarpeen tarkkaan, valitsemme pohjoisen sääoloihin ja rakennukseesi sopivat materiaalit, asennamme myös kattoturvatuotteet. Remontti kannattaa teettää ajoissa, sillä ajoissa tehty korjaus säästää kustannuksia ja estää ongelmien leviämisen talon rakenteisiin. 

Huoneistoremontti

Huoneistoremontti nostaa paitsi asunnon arvoa, tuo asumiseen myös uusia tuulia. Vanhat pinnat virkistyvät hetkessä uusilla tapeteilla, maaleilla ja lattioilla. Asennamme parketit ja laminaatit, työstämme persoonallisiakin ratkaisuja asukkaan toiveilla ja tyylillä kaikissa huonetiloissa.

Saunaremontti

Saunaremontti tekee kotiisi oman pienen kylpyläsi. Remontti mahdollistaa mitä monipuolisimmat toteutukset aina laudeasennuksista tunnelmalliseen valaistukseen, tehokkaaseen kiukaaseen ja muihin mukavuuksiin, joiden puitteissa kelpaa rentoutua. Remontoimme niin pienten kuin suurten perheiden saunat. 

Laajennukset

Aina lisätilan tarpeessa ei tarvitse muuttaa. Jos koti muuten palvelee sinua, mutta tarvitset lisää huonetilaa, me voimme auttaa. Ammattilaisemme hoitavat tarvittavat suunnitelmat ja toteuttavat laajennukset taloosi istuviksi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »